Zaślepka wycieraczki tył O1 kombi.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kamkorder
    Classic
    • 2018
    • 0
    • Octavia I combi (1U5)
    • AQY 2.0 MPI 115 KM

Czyli z czystym sercem możesz likoss, powiedzieć, że jak już będzie decyzja to TYLKO tam kierować swoje kroki po SuperBa
  • kamkorder
    Drive
    • 2014
    • 82
    • Octavia I (1U2)
    • AKL 1.6 MPI 101 KM

Witam. Gdzie mogę dostać zaślepkę tył ej wycieraczki do kombi tam gdzie jest dysz spryskiwac tył ej szyby. Element platikowy
    Na Wydechu, wrrr...

Komentarz

• Marian 2
      L&K
      • 2007
      • 1085
      • Octavia I combi (1U5)
      • AQY 2.0 MPI 115 KM

Rozumiem, że dysza spryskiwacza tylnej szyby jest usunięta i założony spryskiwacz w trzecim świetle stop. W takim przypadku do zaślepienia miejsca po dyszy doskonale się nadaje plastykowy "kołpaczek" zdjęty z nakrętki mocującej ramię jednej z przednich wycieraczek. Wymiar nakrętek ramion z przodu i z tyłu jest taki sam.
      Z tyłu nie koniecznie musi być ta "oryginalna" ozdobna nakladka o skomplikowanym kształcie, a z przodu może być bez tego "kołpaczka" bo prawie tego nie widać, a zabezpieczenie np. przed korozją jest żadne.

Komentarz

• kamkorder
        Drive
        • 2014
        • 82
        • Octavia I (1U2)
        • AKL 1.6 MPI 101 KM

Spryskiwacz mam w ramieniu tylnej wycieraczli dokładnie tam gdzie nkretka mocujaca ramię

[ Dodano: Sro 15 Paź, 14 20:44 ]
        Juz sobie poradziłem. Zaslepka nakrętki plastikowa od koła przy rowerze pasusowala otwór wyświetlony i wycięty pasek na obrót wycieraczki i gra :-)
        Na Wydechu, wrrr...

Komentarz

Pracuję...